Τεχνικό Γραφείο

Η R DEC Engineering & Constructions είναι Τεχνικό Γραφείο με έδρα τον Βόλο που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και των εγκαταστάσεων. Με μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, εξωτερικών και εσωτερικών συνεργατών αναλαμβάνει ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα.

Η εμπειρία μας, η εξειδίκευση των συνεργατών μας, η τεχνογνωσία και η επιστημονική προσέγγιση κάθε έργου μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άρτια στις πιο απαιτητικές κατασκευές και εγκαταστάσεις.

Με την χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και ειδικών υπολογιστικών και σχεδιαστικών προγραμμάτων προσεγγίζουμε το κάθε έργο σε τέσσερις πυλώνες.

Σχεδιασμός, Υπολογισμός, Προγραμματισμός, Κατασκευή. Η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και η συνέπεια είναι βασικές μας αρχές και αδιαπραγμάτευτες.

Στόχος, Φιλοσοφία, Όραμα

Στόχος μας είναι η κατασκευή και λειτουργία χώρων για την καλύτερη ποιότητα ζωής, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος με ελάχιστη απαίτηση ενέργειας.

Φιλοσοφία μας  είναι να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε και να κατασκευάζουμε κτίρια με ιδιαίτερη προσοχή στη θερμική άνεση των εσωτερικών χώρων και την υγιεινή του εσωτερικού αέρα στην κατάλληλη υγρασία σε ένα όμορφο και καλαίσθητο σύνολο με ποιοτικά υλικά συνδυάζοντας Αρχιτεκτονική, Επιστήμη και Τεχνογνωσία.

Βασική μας αρχή είναι η μείωση την απαιτούμενης ενέργειας λειτουργίας του κτιρίου, η μείωση των εκπομπών ρύπων και ο πράσινος σχεδιασμός βάση των προτύπων του Παθητικού Κτιρίου, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερου, ξεχωριστού και αισθητικά όμορφου σχεδιασμού.

Όραμα μας η πλήρης απεμπλοκή από τα ορυκτά καύσιμα, η χρήση μόνο ΑΠΕ για την απαιτούμενη ενέργεια ενός κτιρίου, σε συνδυασμό με τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και την Αρχιτεκτονική σε αδιατάρακτη ισορροπία με το περιβάλλον.

Επενδύουμε στο περιβάλλον, προστατεύουμε το σπίτι μας!