2089 εκ.

Το ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή του Περιστερίου στην Αττική αποτελεί μια πρόταση λειτουργικότητας για μια οικογένεια με σύγχρονες απαιτήσεις. Βασικός άξονας σχεδιασμού αποτέλεσε η διανομή και χωροθέτηση αποθηκευτικών χώρων σε όλη την έκταση του διαμερίσματος καταλαμβάνοντας 12,53 τμ με τρόπο ώστε να μην παρεμποδίζονται οι λειτουργικές ανάγκες των ενοίκων.

Ανεμολόγιο Διαμονής

Στον οικισμό Αγία Κυριακή στο Τρίκερι Μαγνησίας πραγματοποιείται μελέτη ολικής ανακαίνισης και αξιοποίησης 112,14 τμ πρώτου ορόφου σε υφιστάμενη διώροφη οικοδομή, με σκοπό τη δημιουργία μονάδων διαμονής εφήμερης κατοίκησης με σκοπό την τουριστική εκμετάλλευση.

Ευέλικτα Όρια

Στο νησί της Σκοπέλου πραγματοποιείται η μελέτη ανακαίνισης υφιστάμενης κατοικίας 3 επιπέδων (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) 85 τ.μ., τυπικό παράδειγμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού, με σκοπό την τουριστική εξυπηρέτηση βραχυχρόνιας διαμονής. Βασικός στόχος του σχεδιασμού αποτέλεσε  η ευελιξία και η διαμόρφωση χώρων που θα προσφέρουν μια άνετη και ταυτόχρονα λειτουργική χρήση με σχεδιαστικό εργαλείο τα ευέλικτα όρια (εσωτερικά διαχωριστικά).

Ανακαίνιση γκαρσονιέρας στο κέντρο του Βόλου

Στο κέντρο του Βόλου, επι της οδού Κουμουνδούρου 50 μ. από τα μαγαζιά του Αγίου Νικολάου κληθήκαμε να αναδιαμορφώσουμε μία γκαρσονιέρα 30 τ.μ. με στόχο την εκμετάλλευσή της ως κατοικία βραχυχρόνιας μίσθωσης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού αποτέλεσε η ευελιξία και η διαμόρφωση του χώρου ώστε να προσφέρει μια άνετη και ταυτόχρονα λειτουργική και αισθητικά όμορφη χρήση.

Ανακαίνιση/Αναδιαμόρφωση παλαιού πέτρινου κτιρίου (προσθήκη)

Στον παραθαλάσσιο οικισμό του Νοτίου Πηλίου, την Άφησσο, προτείνεται η αναδιαμόρφωση υφιστάμενης πέτρινης κατοικίας και μεταγενέστερης προσθήκης σε κατοικίες εφήμερης διαμονής τουριστικής εγκατάστασης.
Βασικός στόχος του σχεδιασμού αποτέλεσε η ευελιξία και η διαμόρφωση χώρων που θα προσφέρουν μια άνετη και ταυτόχρονα λειτουργική χρήση.
3ος διαχωρισμός του χώρου η διαμόρφωση της υφιστάμενης προσθήκης στο πίσω μέρος του πέτρινου κτηρίου.

Ανακαίνιση/Αναδιαμόρφωση παλαιού πέτρινου κτιρίου (μικρή μεζονέτα)

Στον παραθαλάσσιο οικισμό του Νοτίου Πηλίου, την Άφησσο, προτείνεται η αναδιαμόρφωση υφιστάμενης πέτρινης κατοικίας και μεταγενέστερης προσθήκης σε κατοικίες εφήμερης διαμονής τουριστικής εγκατάστασης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού αποτέλεσε η ευελιξία και η διαμόρφωση χώρων που θα προσφέρουν μια άνετη και ταυτόχρονα λειτουργική χρήση.
2ος διαχωρισμός του χώρου η διαμόρφωση μίας μικρής μεζονέτας δημιουργώντας έτσι τη σύνδεση των δύο πατωμάτων που δεν υπήρχε προηγουμένως με δεύτερο λειτουργικό και ζεστό χώρο.

Ανακαίνιση/Αναδιαμόρφωση παλαιού πέτρινου κτιρίου (μεγάλη μεζονέτα)

Στον παραθαλάσσιο οικισμό του Νοτίου Πηλίου, την Άφησσο, προτείνεται η αναδιαμόρφωση υφιστάμενης πέτρινης κατοικίας και μεταγενέστερης προσθήκης σε κατοικίες εφήμερης διαμονής τουριστικής εγκατάστασης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού αποτέλεσε η ευελιξία και η διαμόρφωση χώρων που θα προσφέρουν μια άνετη και ταυτόχρονα λειτουργική χρήση.
1ος διαχωρισμός του χώρου η διαμόρφωση μίας μεγάλης μεζονέτας δημιουργώντας έτσι τη σύνδεση των δύο πατωμάτων που δεν υπήρχε προηγουμένως.

Διαμέρισμα 3ου Ορόφου

Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στο κέντρο του Βόλου δίπλα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου σε μία από τις κεντρικότερες περιοχές της πόλης.